Valpar

220504 Dundra och Skott valparna växer och utvecklas fint, nu är de 6 veckor gamla! De gillar att vara ute och upptäcker just nu sin närmiljö. Alla valpar är placerade och väntar med spänning på sina nya människor om drygt 1,5 vecka.

210430 Alla valparna är placerade och växer nu upp i sina nya hem.

210305

Nu är Bailey och Tod’s valpar 2021 här!❤️ Hela 9st, 6 tikar och 3 hanar. Alla mår bra och utvecklas som de ska.

200226
Valparna växer och utvecklas för varje dag, de är nu redan 5 1/2 vecka! Nu springer de för fullt och busar med varandra, de är väldigt sociala och vill vara med hela tiden de är vakna. Nu bor de i köket och vänjer sig vid olika ljud som hör till ett hem, dammsugaren är fortfarande lite läskig. Men de vänjer sig snabbt, nu har de andra hundarna träffat dem också. Bailey vill ha mer och mer egen tid, hon ger dem bara du 2-3 gånger/dag nu. Sen de var 3 veckor äter de valpfoder 3 gånger/dag också.

200120

Nu har Bailey & Tod’s valpar kommit, allt gick bra och det är stora och pigga valpar. Vi kontaktar de som står på ”önskelistan” inom en vecka. Sen kommer vi ut med information om antal valpar och hur de växer. De kommer att vara leveransklara måndagen den 16 mars.


190812
Nu har alla 5 alpvalparna flyttat till sina nya människor och deras familjer. Det ska bli spännande att få se dem växa och utvecklas framöver!

190717
Valparna växer och utvecklas fint, de är nu alla placerade hos sina blivande familjer. De börjar nu springa runt och leka, skälla, morra och yla. Helst kl 05.00 på morgon, då de tycker att dagen börjar med en lekstund och sen mat!


190617
I dag har Tessi och Aris valpar kommit, 5 st blev det 3 tikar och 2 hanar, alla är pigga och friska och mår bra.❤️

180502
Nu har alla valparna flyttat till sina nya trevliga familjer!❤️ Vi ser framemot att få följa detta grabbgäng på deras resa mot blivande jakt/eftersökshundar.

Maj 2018
(V)alpgänget växer så det knakar, det är väldigt duktiga och skötsamma killar. De gillar att vara ute och leka, favoritstället är i vårt carport/hundhusbygge!

180402
Nu har Tessi och Boss valpar kommit! Tyvärr blev det lite komplikationer under valpningen, men nu har vi 5 st. hanar som växer och är pigga.

180305
I dag har Tessi konstaterats dräktig med Boss/Bendo! Valparna beräknas födas i början av april och intressenterna på vår lista kontaktas när valparn fötts. Då intresset för denna parning varit enormt stort, kan vi tyvärr inte ta emot fler intresserade på listan.
30EA502A-7939-4225-B933-9ADF09918087

Nu har vi hittat nya fina hem och trevliga människor till alla Bailey och Morrs valpar!

Valparna från oss är uppfödda i hemmiljö. Dom växer upp inne med oss och våra andra hundar.
När ni hämtar valpen är den:
Vaccinerad
Veterinärbesiktad
Id-märkt
Avmaskad
Registrerade i SKK
Samt försäkrad i Agria mot dolda fel

Vid 12-18 månaders ålder vill vi att valpen höftleds- och armbågs röntgas för att kunna följa upp aveln.
Olika träffar ordnas under året och våra köpare är alltid välkomna att ringa eller hälsa på!

Labradorvalpar
Tidigare kullar:
2003


Lillgrans Frida/ Lukas(Chip n´croft blue brisk)
7st svarta valpar, Kosta Klövers… Amadeus, Atlas, Arraz, Alizza, Athena, Ambra, Ayla.

2017
Vi har den 22/23 oktober parat Bailey med Morr, Meadowlark Morton.
En trevlig hane som också kommer från samma uppfödare som Bailey, Meadowlark Gundogs. Vi väntar med spänning på dessa valpar som vi tror kommer att bli mycket trevliga jakthundar med det typiska labradortemperamentet och en underbar attityd till arbete!
Provparning Morr-Bailey
(De röda ”STOP”, betyder bara att de inte får ta fler valpar på dem nu)

Bailey

Läs om Bailey under Våra hundar.
Morr

Meriter: 1 Nkl, KKL GD, A-prov 1 CK ekl, B-prov Ökl 2

Hälsa: HD A
ED Ua (0)
Ögon Ua,
PRA-prcd, hereditärt fri
SD2 clear (dvärgväxt)

Tina Örnjägers egna ord om Morr:
”Morr är en hane med en naturlig följsamhet och som alltid försöker att göra sitt yttersta. Han har en härlig attityd och en stor portion arbetslust, samt är en duktig viltfinnare. Han är vänligheten själv. Jag och Morr har startat på prov och tycker om att tävla ihop, han används även i praktisk fågeljakt.”

Valparna föddes 171223
7st valpar(3 gula=1tik och 2 hanar och 4 svarta=3 tikar och en hane). Bailey är en mycket duktig mamma och tar hand om valparna på ett bra sätt. Valparna är pigga, äter bra och går upp i vikt som de ska. De är leveransklara 180217.

Alpländarvalpar
Under vintern/våren 2018 kommer vi para vår alpländartik Tessi med Bendo(Boss) från Workingwess Kennel. Läs om Tessi under Våra hundar.
Båda hundarna är avelsgodkända.
Välkommen att höra av er vid intressen för denna kombinationen, som vi tror kommer att ge utmärkta jakthundar!
5FAC7A22-A0AF-44D2-83B5-FB171187325B
180122
Nu har Tessi börjat att löpa, så tyvärr missar hon och husse sista jakten för i år.
Vi återkommer när parning skett med mer information.

180210
Parning har nu skett mellan Tessi och Boss, nu håller vi tummarna för valpar i början av april…